Kerstactie

Vrijdagochtend 22 december 2023 was er weer een kerstactie georganiseerd.

Dit jaar bestond onze kerstactie uit verschillende onderdelen:
- een gezellige kerstmarkt op de locatie Gildenstraat, waarbij onze leerlingen én onze oudervereniging allerlei producten – van lekkere hapjes tot creatieve kunstwerkjes – verkochten voor onze goede doelen.
- een heuse sponsorloop op de Liniedijk georganiseerd door de leerlingen van LO2.
- de praktijkgangen en -lokalen waren te zien!
- verder ontvingen we, in samenwerking met Hulst voor Elkaar heel wat mensen uit onze buurt, bood het jeugdcircus een workshop aan en er waren een aantal externe partners die een functie hebben in de wijk (EnergieBank, 1NUL1, Buurtpreventie …) uitgenodigd.

De goede doelen van dit jaar waren:

  • Klimmen tegen MS
  • De Groenen 'Of

Het was niet alleen een heel gezellige, druk bezochte ochtend, maar ook de opbrengst voor de goede doelen was enorm en boven verwachting:€ 7000,00. 

De opbrengst werd verdeeld over de twee goede doelen.
Eddy Schwegler en Claudine Kerckhaert namen de checque in ontvangst voor Klimmen tegen MS en de checque voor De Groenen 'Of werd in ontvangst genomen door de eigenaresse, begeleiding én cliënten van deze dagbestedingslocatie. Het bedrag wordt besteed aan de aanschaf van een nieuwe duo-fiets.

 

600_kerstactie_leerlingen_maken_lunch.jpg 600_kerstactie_leerlingen_maken_lunch_2.jpg 600_kerstactie_leerlingen_maken_lunch_3.jpg

600_kerstactie_leerling_kijkt_onder_de_motorkap.jpg 

600_de-groenen-of.jpg

 

600_duofiets.jpg

600_kms.jpg