(Mini)-tentoonstelling "Me, Myself & I" bij de bieb in Hulst

In de maanden oktober en november presenteren Brugklasleerlingen van het Reynaertcollege hun unieke zelfportret-collages en fotografie bij de bieb in Hulst. Deze werkjes zijn gemaakt in het kader van het vak MPD. In deze werken verkennen leerlingen hun eigen identiteit en persoonlijkheid, geïnspireerd door het thema "Me, Myself & I".

Voor het vak Design hebben de leerlingen hun creativiteit losgelaten op het maken van unieke zelfportretten in collagevorm, waarbij ze verschillende materialen en technieken combineerden om zichzelf op een vernieuwende manier te presenteren. Voor het vak Media hebben ze persoonlijke foto's gemaakt, waarbij ze met compositie, belichting, camerastandpunt, kleur, sfeer en een klein beetje fotomagie hun innerlijke wereld en zelfbeeld in beeld brengen.

Elk kunstwerk weerspiegelt de creatieve zoektocht van de leerlingen naar wie ze zijn, zowel visueel als conceptueel en bieden een kleurrijke en creatieve inkijk in hoe jonge geesten zichzelf zien en ervaren in een wereld vol indrukken. Kom naar de bieb en ontdek hoe zij hun eigen identiteit verbeelden!

Zie hier ook de link naar de website van de bibliotheek.

600_tentoonstelling.png 600_tentoonstelling2.jpg

600_tentoonstelling3.jpg